Onze producten De melk van onze coöperanten wordt verwerkt door SOLAREC tot producten die aangepast zijn aan de wensen van industriële, ambachtelijke & professionele afnemers en consumenten. UHT-melk: een kwaliteitsproduct Onder eigen merken of onder private label, op de Europese markt of voor export naar derde landen: SOLAREC levert hoogwaardige melk die geproduceerd wordt met respect voor natuur en dier. Zowel co

titre de la fenêtre 

Onze producten

 

De melk van onze coöperanten wordt verwerkt door SOLAREC tot producten die aangepast zijn aan de wensen van industriële, ambachtelijke & professionele afnemers en consumenten.

 

UHT-melk: een kwaliteitsproduct

Onder eigen merken of onder private label, op de Europese markt of voor export naar derde landen: SOLAREC levert hoogwaardige melk die geproduceerd wordt met respect voor natuur en dier.  Zowel conventionele als biologische melk is verkrijgbaar.

 

Boter: een erkende knowhow

SOLAREC staat bekend om de kwaliteit van zijn boter en beantwoordt perfect aan de verwachtingen van industriële, ambachtelijke & professionele afnemers en consumenten. We maken een onderscheid tusen (on)gezouten melkerijboter, bladerdeegboter en boter van biologische oorsprong. 

 

Melkpoeder: een breed assortiment

SOLAREC biedt haar klanten verschillende soorten vollemelkpoeder, mageremelkpoeder en karnemelkpoeder, bestemd voor industriële klanten over de hele wereld. De poeders worden gebruikt als ingrediënt van producten zoals chocolade, ijs, patisserie, yoghurt, UHT-melk, ... of worden herverpakt.

 

De coöperatie in de kijker

SOLAREC brengt diverse producten op de markt onder het merk LAITERIE DES ARDENNES

 

 

 

 

Meer weten over onze producten